Online Bingo spelen, heeft u daar al eens iets over gehoord? Online kienen word steeds populairder, daarom hebben wij voor u een aantal goede sites geselecteerd en daarbij informatie over de websites van de aanbieders. Zodat u kunt zien waar u met gratis bingo kunt beginnen, waar u de hoogste bonus kunt krijgen. Het staat hier allemaal al op deze pagina!

Wij vinden het dus ook niet raar dat er steeds meer mensen Online Bingo spelen, want online kienen is leuk, gezellig en je kunt er geld mee winnen! Je ziet dan ook steeds meer vrouwen online bingo spelen en als we dan toch een site mogen aanbevelen, veel buitenlandse sites , vooral vanuit Engeland zijn de beste plaats voor vrouwen om te beginnen. Ik hoop dat jullie wat aan deze Online Bingo Spelen pagina hebben!

Een aanbieder die inmiddels gestopt is met het aanbieden van haar bingospel is Flabingo. Helaas is deze partij offline gegaan, wel met een goede afhandeling van de spelers. De spelers zijn allen contacteert om het tegoed terug naar hun bankrekening te storten. Omdat Flabingo offline is gegaan raden we je aan om eens te kijken bij Bingocams.

Bingo in 2021

Het aantal bingo aanbieders is drastisch gedaald de laatste jaren, waar vroeger aanbieders beschikbaar waren als BingoCams, Flabingo, Mokum Bingo etc. is er momenteel geen Nederlandstalige bingo kamer beschikbaar. Hopelijk met het vrijgeven van de kansspel markt komen er ook weer diverse bingo aanbieders op de markt, zodat mensen gewoon weer gezellig een spelletje bingo kunnen spelen.