Per 1 Januari 2012 is de bingo site van Beabingo niet meer online. Door het stoppen met de overeenkomst met St Minver van de kant van de software aanbieder kan deze website helaas niet meer verdergaan. Daarom raden we je aan om bij een andere bingo aanbieder te beginnen. Anders kan je nog maar een korte tijd spelen, want als Beabingo offline gaat dan kan je hier niet meer het leuke kienspel spelen… Het is dus geen Beabingo oplichting, want deze aanbieder kan er helaas niets aan doen dat ze het spel van St Minver niet meer aan kunnen bieden.


Beabingo is een bekende bingo aanbieder die al een langere tijd bestaat. Dagelijks spelen er honderden tot duizenden mensen op de online website van deze aanbieder. Je hebt dus altijd weer nieuwe en frisse gezichten ertussen, dus je kan altijd weer nieuwe contacten leggen. Dat is natuurlijk de kracht van het online bingo spelen, want met de chat functie die er ook bij Beabingo is, wordt bingo spelen als een van de sociaalste spellen betiteld.

Bonussen

Beabingo bied verschillende bonussen aan. Zo krijg je gelijk bij aanmelding al een bonus van 2 euro gratis speeltegoed waar je geen storting voor hoeft te doen. Deze bonus krijg je direct na het voltooien van de registratie en zo is het heel gemakkelijk om het online kienen spelen bij beabingo te beginnen.

Natuurlijk blijft het niet bij deze ene bonus, want Beabingo is een grote bingo website en daarom kan het ook verdere bonussen uitdelen. Zo krijg je op je eerste storting een bonus tot maar liefst 100 euro. Je eerste storting wordt namelijk verdubbeld tot de al eerder maximum van 100 euro. Zo kan je dus gelijk met een winst beginnen met het online bingo spelen bij Beabingo.

Op de tweede storting krijg je van deze aanbieder ook nog een bonus, deze kent een grootte van de helft van het gestorte bedrag tot een maximum van 60 euro. Met je eerste twee stortingen kan je dus een bonus tot maar liefst 160 euro mee pakken. Natuurlijk zijn er tussendoor ook nog andere acties en aantrekkelijke bonussen. Meld je snel aan om zo op de hoogte te blijven van de acties die op dit moment gelden!.

Veilig bingo spelen

Een grote bingo website moet alle zaken natuurlijk op orde hebben. Dat heeft Beabingo ook en je kan er daarom veilig en gezellig het online bingo spelen beginnen. Stortingen kan je doen via Neteller, Moneybookers, uKash. Om het systeem aan hoge veiligheidseisen te laten voldoen en wordt deze voortdurend geupdated. Zo kan je dus veilig en snel een storting doen zodat je het online kan beginnen met kienen.

Meer spellen

Mocht je het bingo spelen even beu zijn dan is dit bij deze website geen enkel probleem. Naast het altijd leuke bingo spel kan je ook andere spellen spelen. Zo biedt Beabingo verschillende casino spelen aan als stud poker, roulette, blackjack en meer. Maar ook de bingo variant Kienen kan je in maar liefst 3 verschillende varianten spelen! Veel succes met het spelen van spellen en het kienspel bij deze website!

Beabingo oplichting?

Beabingo oplichting? Nee, als je dit achter deze aanbieder zoekt dan is het helaas ongegrond. De reden dat Beabingo offline is dat is omdat de spelaanbieder St Minver stopt. Niet alleen deze aanbieder word hierdoor getroffen, maar ook Bingo graag en Mokum bingo.