Net zoals vele andere gokspelen gebeurt het spelen van bingospellen steeds meer thuis vanaf de computer, online op het web. Dit kan worden gedaan op de vele erkende en vertrouwde sites die het internet telt, waarvan het volgende voorbeeld ShinyBingo.com er slechts één is. Op deze site vind je voornamelijk bingospellen, maar ook andere bekendere gokspelen zijn er te vinden, zoals de fruitmachines en kaartspellen. Het opwaarderen en uitbetalen van geld op deze erkende site gebeurt vertrouwd, voordelig en veilig.

Voordelige bonussen en acties.

Tijdens je lidmaatschap op ShinyBingo zul je met verschillende bonussen en aanbiedingen in aanraking komen. Nieuwe leden krijgen om te beginnen een welkomstbonus van 5 euro. Daarnaast worden hun eerste inzetten automatisch verhoogd (de eerste zelfs met 300%). Niet alleen nieuwe leden kunnen profiteren van dergelijke acties, maar ook de al aanwezige leden kunnen veel voordeeltjes opeisen. Zo is er een loyaliteitsprogramma aanwezig, waarbij na mate een speler langer lid is hem grotere bonussen te wachten staan. Ook het persoonlijk aanbrengen van nieuwe leden wordt via het loyaliteitsprogramma beloond. Ten slotte zijn er ook tijdelijke aanbiedingen en reguliere jackpots te vinden op de site.

Mogelijkheden tot opwaarderen en uitbetalen.

Het opwaarderen van het speeltegoed op ShinyBingo is makkelijk, snel en vertrouwd. Datzelfde geldt voor de eventuele winsten die de speler bij elkaar weet te spelen. Vrijwel alle bekende betalingsmethoden worden geaccepteerd op de site, met nadruk op de creditcard. Enige uitzondering hierop is PayPal, welke helaas niet gebruikt kan worden op de site. ShinyBingo belooft daarnaast een hoog gemiddeld uitbetalingspercentage.

De aangeboden spellen.

De site is overzichtelijk ingedeeld door middel van verschillende tabbladen, die ieder hun eigen soort spelen omvat. Leden zullen voornamelijk bingo willen spelen, maar op de site zijn ook andere categorieën spellen te vinden. Achtereenvolgens is er de mogelijkheden tot het spelen van bingospellen, het meedoen in jackpots, tijdelijke events en activiteiten, tijdelijke spellen (bijvoorbeeld kerstspellen en andere seizoensgebonden spellen), fruitmachines, kraskaarten en ten slotte, tafelspellen (bijvoorbeeld roulette en verschillende kaartspellen).

Gratis spelen kan ook.

Bij ShinyBingo bestaat de mogelijkheid zonder grote beperkingen gratis te beginnen met spelen. Je zal immers een starttegoed krijgen, die je afhankelijk van je prestaties wil opwaarderen of juist niet. Het is echter waarschijnlijk dat je het niet enkel zal redden met het starttegoed en de bonussen die de site biedt. In tegenstelling tot veel soortgelijke sites echter is het opgeven van betalingsgegevens niet meteen vereist bij registratie.