Alien Robots

Alien Robots is een kleurrijk en leuk videoslot! Dit videoslot heeft drie rijen en vijf rollen, waarmee je zal gaan spelen. Daarnaast speel je met dertig winlijnen, waarmee je op 243 manieren kan winnen. Wie weet heb jij het geluk en pak je de hoofdprijs van vijftigduizend munten. De hoofdrol in dit videoslot is voor de ruimtewezens, om precies te zijn de ruimte robots.

Maar niet alleen robots komen langs op de afbeeldingen, er zijn ook vliegende schotels en andere soorten robots van de partij. De cijfers en letters kunnen ook voor een mooie en winnende combinatie zorgen. Je komt bij dit slot ook een aantal features tegen en je maakt geregeld kans op gratis speelrondes, ook wel bekend als free spins. De wildsymbolen, sticky wilds en de scatter kunnen ook voor grote winsten zorgen!

Wilds

Bij Alien Robots zijn twee verschillende wilds, die op je speelscherm kunnen verschijnen. Zie jij een symbool van een ruimteman in beeld komen, dan heb je een wild te pakken. Deze kan veranderen in elke andere symbool en kan dus veel munten opleveren. Het is niet mogelijk om de scatter te veranderen, deze blijft ten alle tijden hetzelfde.

Met de vliegende schotel kan jij gratis speelrondes winnen, deze kunnen enkel en alleen in jou voordeel uitpakken.Het is mogelijk dat er vijf vliegende schotels tevoorschijn komen, dan krijg je vijftig gratis speelrondes. Bij vier vliegende schotels krijg je twintig gratis speelrondes en bij drie vliegende schotels krijg je tien gratis speelrondes.

Muntwaarde en inzetniveau

Spelen bij het Alien Robots videoslot hoeft niet duur te zijn, spelen kan al vanaf een enkele eurocent. Speel tot een bedrag van vijftig eurocent per speelronde en kan worden bijgesteld aan jou wensen. Bepaal bijvoorbeeld helemaal zelf je inzetniveau, bepaal het aantal winlijnen waarmee je zal gaan spelen.