Bloodsuckers

De spanning van een videoslot kan je hart goed te keer laten gaan, maar niets komt boven de spanning uit die deze ‘Bloodsuckers’ je laten beleven. Net Entertainment is de grootste ontwikkelaar van videoslots en heeft zichzelf en de spelers goed doen verbazen met dit nieuwe thema. De bloeddorstige vampieren verschijnen met regelmaat op je beeldscherm en dat kan in jou voordeel doen uitpakken. Je speelt bij dit videoslot met vijf rollen en drie rijen en niet te vergeten met vijfentwintig winlijnen.

De bloedzuigers komen op je beeldscherm langs in de vorm van symbolen, maar er komen ook knoflookballen, pijl en bogen, heilige boeken en een karaf langs. Krijg je een Scatter in beeld dan win je gratis speelrondes, ook wel bekend als free spins. Ook de Wilds zijn weer van de partij, samen met een spannende bonusronde.

Bonusspel

Het bonusspel is spannend en onwijs leuk! Het videoslot Bloodsuckers kan je toelaten tot deze ronde, als je drie bonussymbolen vanaf de linkerrol op een actieve winlijn krijgt. De bonussymbolen zijn simpel te herkennen, het gaat namelijk om een bijl die besmeurt is met bloed. Als je tot het bonusspel zal worden toegelaten, dan kom je in een grafkamer terecht. In deze kamer staan in totaal twaalf doodskisten. Jij moet de juiste kisten openen, daar zitten namelijk vampiers in. Op deze manier kan jij een leuke bonus verdienen!

Free spins

Altijd leuk toch, gratis speelrondes! Deze free spins zijn gemakkelijk te winnen bij het Bloodsuckers videoslot. Krijg jij minimaal drie scatters op de rollen te zien, dan win je tien gratis rondes. Een scatter herken je aan de afbeelding van een vrouwelijke vampier. Daarnaast krijg je bij meer scatters ook nog eens een leuke prijs!

Muntwaarde en inzetniveau

Met welk bedrag je gaat spelen, dat ligt helemaal in jou handen. Je kan al meespelen met een inzet van een enkele eurocent tot een bedrag van vijftig eurocent. Bepaal daarnaast ook nog je eigen inzetniveau, dit is mogelijk van niveau één tot niveau vier.