In dit onderdeel behandelen wij het online maken van weddenschappen. Dit word veelal op sporten gedaan, zoals voetbal de kroon spant, maar ook het wedden op paarden is erg populair.

Wedden op voetbal

Voetbal is een zeer grote mogelijkheid om op te wedden. Je kent bij voetbal vele extra mogelijkheden om op in te zetten en niet alleen op het 1 x 2 principe (team 1 wint, gelijkspel, team 2 wint). Je kunt naast deze simpele vorm van wedden op voetbal ook nog op andere uitslagen wedden, zoals hoeveel gele of rode kaarten er gegeven worden, of er een penalty gegeven word, hoeveel goals er worden gescoord (en soms is deze mogelijkheid er ook per team). Daarnaast is het soms ook mogelijk om te wedden op voetbal door de uitslag te geven waarvan jij denkt dat die zal zijn.

Het is ook mogelijk om bij sommige wedstrijden te kiezen welk team er niet zal winnen, bij verlies of gelijkspel win je de weddenschap dan dus. Dit zijn 1x of x2 weddenschappen waarbij je dus zegt dat team 1 zal winnen of gelijk zal spelen (1x weddenschap) of dat team 2 zal winnen of gelijk zal spelen (x2 weddenschap). Kortom, er zijn vele mogelijkheden om te wedden op voetbal, met een groot assortiment aan weddenschappen.

Wedden op Eredivisie

Zeker wanneer je zelf een voetbalfan bent dan is het erg leuk om een wedje te doen op 1 of meerdere eredivisiewedstrijden die vrijwel elk weekend gespeeld worden. Er zijn wedstrijden waar het verschil van kwaliteit en kracht zo groot is dat het vrijwel zeker is dat het beste team zal winnen. Toch kan het zo zijn dat de odds zo interessant zijn dat je wel eens kunt gokken op een uitglijder van een groot team.

Ook Barcelona kan wel eens verliezen van een laagvlieger, zeker in aanloop naar een Champions League wedstrijd. Zo zie je dus dat een van de voren makkelijk ogende wedstrijd niet persé gewonnen hoeft te worden. Dat houdt ook het wedden op voetbal wedstrijden leuk en aantrekkelijk. Doe nu dus mee en wed ook eens op de wedstrijden van komend weekend. Dit zorgt voor meer plezier tijdens het kijken van het voetbal zelf, zeker als je goed gegokt hebben en de weddenschap die jij geplaatst hebt aan het winnen is!