Eredivisie standen overzicht

Speciaal voor u hebben wij een wij de huidige stand van de Eredivisie op een rijtje gezet. Hiermee kunt u dus snel en eenvoudig kijken hoe sommige teams ervoor staan qua punten en dit kan misschien wel bepalend zijn voor de weddenschappen die u aflegt.

Wij hebben zorgen ervoor dat deze pagina om de minuut automatisch opnieuw geladen worden, zodat u altijd op de hoogte blijf van de juiste stand!

Virtuele eredivisiestand

Wij bieden een virtuele eredivisiestand aan. Dit betekend dat tijdens de wedstrijden de huidige uitslag al getoond wordt. Staat bijvoorbeeld PSV voor met 4 – 0 tegen Ajax, dan wordt PSV de 3 punten voor de winst alvast toegerekend. Het kan dus zijn dat tijdens een speelronde een team eerst 3 punten stijgt waarna punten verliest bij bijvoorbeeld een gelijkspel of nederlaag. Zo kan je alvast kijken welke impact de huidige wedstrijden op de rank in de eredivisie hebben.

Resultaten

Wanneer een wedstrijd gespeeld is, en je wilt graag even snel de stand bekijken, klik dan op ‘Wedstrijden’. Hier vind je de gespeelde en de te spelen wedstrijden terug. Deze lijst betreft enkel van de speelronde waar de eredivisie zich in bevind.